Duplex tevi

Duplex tevi

Htongsteel a apărut ca un stop soluţie principalul furnizor pentru toate cerinţele de Duplex tevi. Suntem una dintre cele mai mari exportatori & distribuitori de tevi Duplex în China. Duplex conducte au fost f

Vorbeste acum

Detalii produs

Huitong speciale Steel Co, Ltd este un celebru China duplex tevi producător şi furnizor, echipat cu o companie şi fabrica de producţie şi ca un exportator profesionist tevi duplex şi vânzător, ne sunt întotdeauna primitoare să cumpere şi en-gros de tuburi de duplex din oţel inoxidabil de înaltă calitate, plăci de oţel inoxidabil duplex, bobina de oţel inoxidabil duplex, bobine de inox duplex la fabrica noastra.

Htongsteel a apărut ca un stop soluţie principalul furnizor pentru toate cerinţele de Duplex tevi. Suntem una dintre mai mari exportatori si distribuitori conductelor Duplex în China. Duplex conducte au fost iniţial creat pentru a combate problemele de coroziune cauzate de clorură-poartă apele de răcire şi alte fluide proces chimic agresive. Produsele noastre au fost utilizate pe scară largă în multe domenii atât acasă şi în străinătate. Fiecare departament sunt sub managementul perfect şi complet automatizate de producţie astfel încât să oferim cele mai bune produse de calitate şi servicii prompte pentru clientii nostri.

Grad şi materialele disponibile:

2205, 904L, S31803, 330, 660, 630, 17-4PH, 631,17-7PH, 2507, F51, S31254 etc.

Dimensiune: DN15-600 sau ca pe personalizare.

Ambalare:

Standard de export de ambalare sau ca pe personalizare.

Tip:

Duplex inox bara, teava inox Duplex, Duplex oţel inoxidabil foaie, Duplex din oţel inoxidabil farfurie, Duplex inox bobine benzi etc.

Legate de căutare: Duplex conducte, ţevi din oţel inoxidabil Duplex, Duplex plăci din oţel inoxidabil, bobina de oţel inoxidabil duplex, din oţel inoxidabil duplex elicoidale, oțel Duplex, Duplex ţevi de oţel inoxidabil.

O pereche de:Coturi 180 grade Următoarea:Duplex din oţel inoxidabil

Anchetă