304 Oțelul inoxidabil nu poate judeca avantajele și dezavantajele de la magnetism

- Jan 03, 2019-

Există multe tipuri de oțel inoxidabil, de la temperatura în funcție de structura organizatorică pot fi împărțite în mai multe categorii:


1, tipul corpului austenitic: 304, 321, 316, 310,

2, martensită sau tip de ferită: de exemplu 430, 420, 410 etc.


Austenita este nemagnetic sau slab magnetic, martensite sau ferite magnetice. Utilizat în mod obișnuit ca o țeavă decorativă, oțelul din oțel inoxidabil este, în general, material austenitic de corp 304, în general magnetic sau slab magnetic, dar datorită topirii cauzate de fluctuațiile compoziției chimice sau a stării de prelucrare diferite, poate să apară și magnetică, dar acest lucru nu poate fi considerat fals sau necalificat este motivul?


Se menționează mai sus că austenita este magnetică nemagnetică sau slabă magnetică, iar martenita sau ferita este magnetică, datorită segregării componentelor topite sau a tratamentului termic necorespunzător, va cauza oțel inoxidabil austenitic 304 într-un număr mic de țesut martenzit sau ferită. În acest fel, oțelul inoxidabil 304 va avea un magnetism slab.


În plus, 304 de oțel inoxidabil după prelucrarea la rece, structura țesutului va fi de asemenea transformată în martenzit, cu atât este mai mare deformarea procesării la rece, cu cât este mai mare conversia martenților, cu atât este mai mare magnetismul oțelului. Ca un lot de benzi de oțel, producerea tubului φ76, fără un sens magnetic evident, producerea de tubul φ9.5. Din cauza sensului magnetic mare de deformare colț este evident, de producție pătrat dreptunghiular tub, deoarece deformarea este mai mare decât tubul circular, în special partea pliabilă, deformare magnetism mai intens este mai evident. Pentru a elimina complet proprietățile magnetice ale oțelului 304 cauzate de motivele de mai sus, țesutul austenitic stabil poate fi restabilit prin tratament de solidificare la temperaturi înalte, eliminând astfel magnetismul.


În special, datorită motivelor de mai sus cauzate de magnetismul din oțel inoxidabil 304 și alte materiale din oțel inoxidabil, cum ar fi 430, magnetismul din oțel carbon nu este la același nivel, adică magnetismul de oțel 304 prezintă întotdeauna magnetism slab. Acest lucru ne spune că dacă oțelul inoxidabil este slab magnetic sau complet nememagnetic, el trebuie considerat ca material 304 sau 316 și dacă este același cu magnetismul oțelului carbon, acesta arată magnetism puternic deoarece nu este un material 304 .


O pereche de:Tehnologia de procesare a țevilor sudate din oțel inoxidabil Super Duplex Următoarea:China inox plăci bobina preţul de piaţă constantă pentru Purhcase internaţionale