304 Oțelul inoxidabil nu poate aprecia avantajele și dezavantajele generate de magnetism

304 Oțelul inoxidabil nu poate aprecia avantajele și dezavantajele generate de magnetism

Date:Jan 03, 2019

Există multe tipuri de oțel inoxidabil, de la temperatura conform structurii organizaționale poate fi împărțit în mai multe categorii:


1, tip de corp austenitic: cum ar fi 304, 321, 316, 310,

2, tip de corp martensit sau ferită: cum ar fi 430, 420, 410 etc.


Austenitul este nemagnetic sau slab magnetic, martensitul sau ferita sunt magnetice. Folosit de obicei ca țeavă decorativă Placa de oțel inoxidabil este în mare parte material austenitic 304 corp, în general magnetic sau magnetic slab, dar datorită topirii cauzate de fluctuațiile compoziției chimice sau de diferite stări de prelucrare poate apărea și magnetic, dar acest lucru nu poate fi considerat fals sau necalificat, ceea ce este motivul?


Mai sus se menționează că austenita este nemagnetică sau magnetică slabă, iar martensitul sau ferita sunt magnetice, datorită segregării componentelor de topire sau a unui tratament necorespunzător de căldură, va provoca oțel inoxidabil austenitic 304 într-un număr mic de martensit sau țesut ferită. În acest fel, oțelul inoxidabil 304 va avea un magnetism slab.


În plus, 304 de oțel inoxidabil după prelucrarea la rece, structura țesutului va fi, de asemenea, convertită în martensit, cu cât deformarea procesării la rece este mai mare, cu atât conversia mai martensită, cu atât mai mare este magnetismul. Ca un lot de benzi de oțel, producția de φ76 tub, fără sens magnetic evident, producția de φ9,5 tub. Din cauza sensului magnetic mare al deformării colțului este evident, tubul dreptunghiular de producție pătrat deoarece deformarea este mai mare decât tubul circular, în special partea pliabilă, deformarea magnetismului mai intens este mai evidentă. Pentru a elimina complet proprietățile magnetice ale oțelului 304 cauzate de motivele de mai sus, țesutul austenitic stabil poate fi restaurat printr-un tratament de solidificare la temperaturi ridicate, eliminând astfel magnetismul.


În special, datorită motivelor de mai sus cauzate de magnetismul din oțel inoxidabil 304 și alte materiale din oțel inoxidabil, cum ar fi 430, magnetismul din oțel carbon nu este deloc același nivel, adică 304 magnetismul din oțel arată întotdeauna un magnetism slab. Acest lucru ne spune că, dacă oțelul inoxidabil este slab magnetic sau complet nemagnetic, acesta ar trebui să fie considerat ca material 304 sau 316, iar dacă este același cu magnetismul din oțel carbon, prezintă un magnetism puternic, deoarece nu este un material 304 .


O pereche de: Tehnologia de prelucrare a conductei sudate din oțel inoxidabil Super Duplex

Următoarea: China Prețul de piață al plăcilor din oțel inoxidabil constant pentru cumpărăturile internaționale