304 Duritatea țevii din oțel inoxidabil

- Jan 07, 2019-

1, HR

testul de duritate Guallo din oțel inoxidabil, ca și testul de duritate Brinell, sunt metode de testare prin indentare. Diferența este că este de măsurat adâncimea de indentare, testul de duritate Luo este în prezent folosit pe scară largă metoda, din care HRC în standardul țeavă de oțel este al doilea doar la duritatea Brinell HB, duritatea Luo poate fi aplicată la determinarea materialelor metalice de la extrem de moale până la foarte greu, face ca metoda lui Brinell să nu fie, mai simplă decât metoda Brinell, poate fi direct din cadranul de masă duritate pentru a citi Cu toate acestea, datorită indentării sale mici, valoarea durității nu este la fel de precisă ca metoda Brinell.


2, duritatea Brinell

în standardul țevii din oțel inoxidabil, duritatea Brinell este cea mai utilizată, adesea cu diametrul de inserție pentru a indica duritatea materialului, atât intuitivă, cât și convenabilă, dar pentru conductele de oțel mai grele sau mai subțiri nu se aplică.


3, duritatea Vickers Testul de duritate al oțelului inoxidabil Tauvi este, de asemenea, o metodă de testare prin indentare, poate fi utilizat pentru a determina duritatea straturilor de metal foarte subțiri și a stratului de suprafață, are principalele avantaje ale metodei lui Brinell, Rockwell și depășește deficiențele de bază. simplu ca metodă Luo, metoda Vickers este rar utilizată în standardele de țevi din oțel.


4, testarea durității diametrul interior țeavă din oțel inoxidabil de mai mult de 6,0 mm, grosimea peretelui sub 13mm recoacere din oțel inoxidabil țeavă, poate fi folosit w-b75 tip Webster duritate metru, este de testare este foarte rapid, simplu, potrivit pentru conducte din otel inoxidabil de a face inspecție rapidă nedistructivă calificată. Diametrul tubului din oțel inoxidabil mai mare de 30 mm, grosimea peretelui mai mare decât țeavă din oțel inoxidabil de 1,2 mm, utilizarea contorului de duritate Luo, testul HRB, duritatea HRC. Diametrul tubului din oțel inoxidabil mai mare de 30 mm, grosimea peretelui mai mică de 1,2 mm din țeavă din oțel inoxidabil, utilizarea suprafeței Luo de măsurare a durității, testul durității HRT sau hrn, diametrul interior mai mic de 0 mm, o țeavă din oțel inoxidabil mai mare de 4,8 mm, un metru de duritate specific Luo, duritate de încercare hr15t, când diametrul tubului din oțel inoxidabil este mai mare de 26mm. Duritatea peretelui interior al țevii poate fi, de asemenea, testată cu ajutorul dispozitivului de măsurare a durității Rockwell sau de suprafață Roche.

O pereche de:Toate comenzile din materiale din oțel inoxidabil vor fi asigurate gratuit de compania noastră Următoarea:90% din comercianții de oțel depozite de iarnă sfârșitul acestui an