337 ancheta despre Carbon din oţel şi aliaje de otel produse

- May 05, 2016-

Pe 26 aprilie ora locală, Statele Unite Steel Corporation se aplică la International Trade Comisia Statelor Unite, cererea pentru el Bei fier China şi Steel Group, Shanghai Bao Steel Group şi alte întreprinderi de oţel chinez 40 exporturile Statelor Unite din oţel carbon şi aliaj de otel depusă o investigaţie 337, şi publică o excludere permanentă sau încetare. Acesta va avea Comisia comerţ internaţional din Statele Unite ale Americii 30 de zile pentru a evalua petiţie, şi apoi a decis dacă să efectueze ancheta sau nu. O dată după depunerea de răspunsuri la eşec, apoi chinez întreprinderilor din oţel este ar putea confrunta cu amenzi antitrust despre ancheta.


Predecesorul Statele Unite Steel Corporation a fost fondata în 1864, Carnegie Steel Company, sediul în Statele Unite cea mai mare integrate întreprinderilor din oţel. Întreprinderi de oţel din China acuzat şi controlul lor dealeri colluded preţurile, furt de secrete comerciale, şi prin false eticheta pentru a evita taxa de comerţ, cerinţe în conformitate cu Statele Unite "anii 1930 legislaţia fiscală" secţiunea 337 ancheta, pentru a bloca oţel chineză produse export către market.the Statele Unite Statele Unite Steel Corporation, va folosi toate mijloacele de a lupta pentru comerţ echitabil , si continua prin cazuri compensatorii și antidumping, de a promova lucrarea de punere în aplicare Legea existente.

337 ancheta se referă în Statele Unite, Comisia pentru comerţ internaţional poate fi în conformitate cu secţiunea 337 de la sfârşitul anului 1930 legislaţiei fiscale, a lansat o investigaţie asupra comportamentului neloiale de sancţiuni comerciale de import.


Șeful Commerce comerţ remediu biroul dau o adresă, şi a spus 337 ancheta s-a concentrat pe încălcarea drepturile de proprietate intelectuală, şi produse din oţel este relativ mature produse, acolo is nu such thing as un litigiu de proprietate intelectuală. Aşa-numitele proprietatea intelectuală încălcare acuzaţiile au nici un substrat factologic, în speranţa că International Trade Comisia Statelor Unite să respingă plângerea. Statele Unite Steel Corporation la chinezi industria siderurgică depusă o investigaţie 337 este bază pe chineză exporturilor de oţel au crescut brusc. La începutul anului 2014, exporturile chinezești de oţel continua să crească, până la sfârşitul anului 2015, oţel exporturile au reprezentat mai mult de 10 % total de ieşire.

În timpul frecare comerţului cu din lume cel mai mare producător de oţel China, măsura mişcarea de Statele Unite Steel Corporation este cel mai îndrăzneţ şi mai intensă acţiune.

În prezent, de oţel din China conturile de producție pentru aproape jumătate din lume. China steel exporturile cauza internaţională anti-dumping, dar în numele de încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală de o plângere, acesta este primul caz. Directorul Asociaţiei de industria chineză otel dau o adresă, şi a spus că ei au fost şocaţi de aplicarea "337 ancheta" Statele Unite Steel Corporation, ieşire de control relevante, Pret, forge originea şi aşa-numitele proprietate intelectuală drepturilor încălcare taxe bazate pe fapte nici o contradicţie şi legate de poziţia. Prin urmare, în speranţa că comerţul internaţional Statele Unite a Comisiei să respingă plângerea.

Directorul a spus de asemenea că fier China şi Steel Association, ca o organizaţie industrie, intotdeauna stricta chinez legile, şi în conformitate cu regulile de activităţi internaţionale multilaterale.

Directorul în cele din urmă a subliniat că industria oţelului din China şi Statele Unite împărtăşesc interese comune larg, industriei siderurgice chineze de acord să facă schimb de opinii prin comunicare, dialog şi consultări cu Statele Unite pentru a face ambele părţi pot complet, şi să caute să menţină în comun ordine de piaţă, şi se opune protecţionismului comerciale, şi împreună să facă faţă cu problema supracapacităţii de oţel global.


O pereche de:Duplex inox foi, ASTM A240 Următoarea:Hot vânzarea 304 316 perete grele ţevi fără sudură din oţel inoxidabil pentru industria