90% din comercianții de oțel depozite de iarnă sfârșitul acestui an

- Jan 03, 2019-

Principalul motiv pentru optimismul despre tendința de după anul este producția scăzută de fabrici de oțel, iar din acest an puterea de restricții de producție de mediu a crescut, inventarul anual este probabil să depășească așteptările de afaceri a atins un nou nou.


Și în cazul controlului imobiliar, cererea de pornire în aval va fi mai activă, depozitarea în timpul iernii și este o alegere înțeleaptă. În plus, aproximativ 3% dintre persoane au menționat că, anul trecut, datorită faptului că fabricile de oțel vor cumpăra prețuri mai scăzute după pierderea depozitelor de iarnă, în acest an nu vor mai fi depozite de iarnă. În cele din urmă, 90% au declarat că vor face clar depozitarea în timpul iernii.


În ansamblu, analiștii au declarat că restricțiile de producție pentru protecția mediului, reglementarea imobiliară și alți factori multipli cauzați de piață pentru așteptările pieței post-vânzare sunt, în general, optimisti, principalul motiv pentru care comercianții de oțel aleg depozitarea în timpul iernii. Iar cantitatea totală de depozitare de iarnă va crește de la anul trecut.


Noi credem că anul 2019 va fi un an mare pentru materialele din oțel inoxidabil, avem o mare cantitate de materiale din oțel inoxidabil în stocuri pentru expediere rapidă și comenzi urgente


Sunteți bineveniți să ne contactați, va fi service 24h / 7d pentru dvs.!


Un an Nou fericit tuturor !

O pereche de:304 Duritatea țevii din oțel inoxidabil Următoarea:Tehnologia de procesare a țevilor sudate din oțel inoxidabil Super Duplex