90% din comercianții de oțel la sfârșitul acestui an

90% din comercianții de oțel la sfârșitul acestui an

Date:Jan 03, 2019

Motivul principal al optimismului în legătură cu tendința de după an este producția scăzută de fabrici de oțel, iar puterea de restricții a producției de mediu din acest an a crescut, inventarul anual este probabil să depășească așteptările de afaceri a atins un nou nivel ridicat.


Iar în cazul controlului imobiliar, începerea cererii în aval va fi mai activă, depozitarea pe timp de iarnă și este o alegere înțeleaptă. În plus, aproximativ 3% dintre oameni au menționat că anul trecut din cauza fabricilor de oțel pentru a cumpăra prețuri mai puțin ridicate după pierderea depozitării în timpul iernii, nu va mai exista depozitare de iarnă anul acesta. În cele din urmă, 90% au declarat că vor face clar depozitarea iernii.


În total, analiștii au spus că restricțiile de producție de protecție a mediului, reglementarea imobiliară și alți factori multipli cauzate de piață pentru așteptările pieței de piață sunt în general optimiste este principalul motiv pentru care comercianții de oțel aleg depozitele de iarnă. Și cantitatea totală de depozitare de iarnă va crește față de anul trecut.


Considerăm că anul 2019 va fi un an mare pentru materialele din oțel inoxidabil, avem o cantitate mare de materiale din oțel inoxidabil în stocuri pentru livrare rapidă și comenzi urgente


Vă rugăm să ne contactați, va exista un serviciu 24 ore / 7h pentru dumneavoastră!


Un an Nou fericit tuturor !

O pereche de: 304 Duritatea tubului din oțel inoxidabil

Următoarea: Tehnologia de prelucrare a conductei sudate din oțel inoxidabil Super Duplex