Accurate apucați transformarea și modernizarea pentru a face o industrie fină a oțelului

- May 25, 2017-

Shen Wenrong care face o industrie fină de oțel, în primul rând, pentru a ajusta structura produsului în jurul cererii de pe piață. De exemplu, odată cu dezvoltarea industriei auto din China, un număr mare de oțeluri auto a crescut, aceste oțeluri auto sunt din oțel de înaltă calitate, în special unele elemente de fixare, cum ar fi șuruburile cu șuruburi, performanțele de oțel și cerințele de calitate Mult mai mare decât placa de mașină . Aproape cinci ani, Shagang în jurul acestui aspect face tot posibilul în cercetarea și dezvoltarea, sârmă de oțel de cauciuc pentru automobile, produse din oțel inoxidabil etc., de la low-end până la high-end forward. În al doilea rând, angajamentul de a construi produse high-end, de cercetare și dezvoltare, dintr-o cercetare, două, de cercetare, și de cercetare de șase, șase rebar, aceste bare cu rezistență ridicată la coroziune, rezistență ridicată, performanță seismică, - poduri și alte construcții. În al doilea rând, pentru a îmbunătăți calitatea produselor. În urmă cu cinci ani, Shagang să participe la produsele de concurență pe piața internațională numai 15%, acum 50% -60% din produse pot participa la concurența internațională, 60% -70% din produs este lider pe piața internă. În al treilea rând, pentru a spori capacitățile de cercetare și dezvoltare. Să utilizeze pe deplin posturile de lucru post-doctorale, cercetarea oțelului și alte platforme pentru rezolvarea problemelor apărute în procesul de producție, în timp ce cercetarea și dezvoltarea de noi produse, formarea unui grup de ambii știu să producă și să aibă nivelul de cercetare științifică a high-end talent pentru a forma o echipa puternica de cercetare de bază.

Shen Wenrong a subliniat că fabricarea oțelului fin este, de asemenea, mai eficientă în "articolul". Din perspectivă globală, producția curentă de oțel pe cap de locuitor este de 1800-2000 de tone, Shagang este de 1200-1300 de tone, sau un anumit decalaj. Acest lucru se datorează în principal faptului că gradul de automatizare nu este ridicat, multe locuri nu au realizat încă "patru". Pentru a fi în jurul industriei 4.0, pentru a promova în continuare "mecanizare, automatizare, tehnologia informației", în scopul de a obține informații. Prin eforturile de a lupta pentru următorii 3-5 ani, producția de oțel pe cap de locuitor, de la 1.200 de tone, până la aproximativ 1600 de tone, 400-500 de locuri de muncă pentru a realiza funcționarea robotului și, prin urmare, industria siderurgică rafinată, pentru a îmbunătăți principala competitivitate în afaceri.

Doar pentru a face acest lucru, pentru a industriei de oțel cu adevărat puternic.


QR$6D%AA`@GP6A~_N4Q$}A0.png


O pereche de:Capacitatea de producție a oțelului a intrat în perioada critică Următoarea:S31635 placă de oţel inoxidabil