"Along Calea Toată Calea" evidențiază rezistența forței structurii metalice internaționale

- May 23, 2017-

Ceremonia de deschidere a Forumului Summitului Cooperării Internaționale a avut loc la Beijing la 14 mai. Președintele Xi Jinping a participat și a ținut un discurs în limba engleză, intitulat "Construirea", pe drumul "Working Together". Xi Jinping a subliniat faptul că în 2013, în Kazahstan și Indonezia a propus construirea zonei economice a Silk Road și a secolului 21 Maritime Silk Road, inițiativa "o singură cale". În ultimii patru ani, peste 100 de țări și organizații internaționale au susținut activ și au participat la construirea "unei părți a drumului". Rezoluțiile importante ale Adunării Generale a ONU și ale Consiliului de Securitate al ONU au fost incluse și în construcția "într-o singură direcție". "Pe drum" construind treptat de la concept la acțiune, de la viziune în realitate, construirea de fructuoasă.


China va colabora cu un număr de agenții internaționale și de dezvoltare internațională pentru a sprijini proiectele "one way along the way", inclusiv de către Banca de Investiții a Infrastructurii Asiei din China și Banca Centrală de Dezvoltare BRICS. În calitate de instituție financiară regională creată de China, activitatea principală a Asian Bank Infrastructure Investment Bank este de a sprijini infrastructura din regiunea Asia-Pacific.


China va crește fondurile "într-un fel" pentru a susține noul capital de 100 de miliarde de yuani; în același timp, pentru a încuraja instituțiile financiare să efectueze afaceri RMB de peste mări fond, scara este de așteptat să aproximativ 300 de miliarde de yuani. Începând cu 2014 până în 2016, volumul total de tranzacții al Chinei cu "o parte a lungul drumului" a depășit 3 trilioane USD, în timp ce China a investit peste 50 de miliarde de dolari în "țara de-a lungul drumului". Întreprinderile chineze au construit mai mult de 50 de țări în peste 20 de țări. Zona de cooperare economică și comercială, pentru ca țara să creeze aproape 1,1 miliarde de dolari SUA și 180 000 de locuri de muncă.


Statul tot mai multă atenție la dezvoltarea de-a lungul drum, întreprinderile de fier și oțel trebuie să se schimbe de la propria lor tehnologie pentru a se adapta la o mai bună ieși strategia.

QR$6D%AA`@GP6A~_N4Q$}A0.png189287219.jpgO pereche de:Li Yiren: Cum să realizeze Upgrade inteligent în China fier şi oţel industrie Următoarea:"Sârmă de oțel" se îngustează mai aproape de China și de lume