Analiza de performanţă de produse de serie 304

Analiza de performanţă de produse de serie 304

Date:May 16, 2016


304 din oţel inoxidabil sunt larg folosite în produse plate din oţel inoxidabil, teava inox, inox montare, bar/tijă de oţel inoxidabil şi alte fitinguri din oţel inoxidabil. Aici vom analiza performanţa produselor din oţel inoxidabil 304 dupa cum urmeaza:


304 din oţel inoxidabil are performanţa de rezistenţă bună coroziunii intergranulare, rezistenta la coroziune excelent, rece de lucru şi ştampilarea performanţă care poate fi folosit ca energie termică rezistenţă din oţel inoxidabil. În acelaşi timp, acest oţel - 180℃under conditia proprietăţile mecanice mai bune. Într-o stare de soluţie solidă plasticitate si tenacitate de oţel, capacitatea de munca la rece este bun; În de oxidare la acid şi atmosferice de coroziune, apă şi alte medii. Ca urmare, producţia de ţevi din oţel inoxidabil 304 si consumul este mai mare, cel mai des de aplicare aplicare a calitatea oțelului.


304 din oţel inoxidabil are o performanţă bună de lucru reci şi calde, poate fi utilizat în toate tipurile de reci şi calde proces de lucru, materiale, tijă de oţel inoxidabil, sârmă din oţel inoxidabil, oţel inoxidabil foaie, bandă de oţel inoxidabil, sârmă si alte produse metalurgice, forjare generale cald lucru interval de temperatură de 900-1180 ℃. rece lucrul va fi mai uşor, nu special dificultate, din cauza două tipuri de oţel este uşor să fii rigidizarea rece , când rece deformare este prea mare, trebuie să fie în mijlocul recoacere de tratament, pentru o prelucrare ulterioară.


1. tratamentul termic proces


teava inox 304 cu solid solutie tratament temperatura 1080-1100 ℃, apă de răcire sau aerul de răcire. Rece intermediare recoacere temperatura peste 850-970 ℃, căldură conservarea apei după o anumită perioadă de timp. După soluţie solidă organizaţiilor pe care ii are tratament pentru oţel austenitic, uneori, există, de asemenea, o cantitate mică de ferită.


2. sudură


304 din oţel inoxidabil tub restrânge precipitarea carbură atunci când sudare, sudura poate utiliza metode generice. Manual sudare cu arc electric, carbon 0,04 % - 0,04 % din dimensiunea secţiuni subţiri din oţel inoxidabil 304 poate fi adoptat electrodul 002, nu produc inter cristalină coroziune tendinţa după sudare, secţiunea groase, să păstreze coroziune inter granulară rezistenţă după sudare, nevoia de tratament termic după sudare şi fără tratament termic, trebuie schimbat austenitice din oţel inoxidabil 304 L din oţel inoxidabil sau stabil.


3. rece fac performanţă


otel inoxidabil 304 placă subţire în procesul de aplicare, adesea folosit la rece fac operaţie. Rece fac performanţă este buna forma si randamentul de măsură indicatori tehnici importante. Rece fac factorii care îl influențează inox 304 este mai mult, de asemenea, este foarte complex. În ceea ce priveşte sale metalografice factor este în principal un rezultat de compoziție oţel, şi anume raportul de crom şi nichel echivalente convenţionale proprietăţile tracţiune alungirea index este o caracterizare importante. Pentru a obţine bun rece fac performanţă, trebuie să fie controlat în raportul din oţel de crom şi nichel echivalent într-un interval adecvat.


4. cererea


Echipamentele utilizate pentru produsele alimentare, este, de asemenea, sunt larg utilizate în general chimică echipamente, piese de echipament industrial a Energiei Atomice, etc. Potrivit pentru profundă Redactarea pieselor şi conducte de acid, containere, etc. Vehicule, piese cutii, electrocasnice sunt folosind acest material. Este din inox austenitic producția și consumul de oţel, cele mai utilizate în producţia de cu pereti subtiri, conducte de acid şi părţi, etc. Adesea utilizarea pentru inox crom şi nichel şi cotoare, componentele non-magnetice de sudură din oţel inoxidabil şi de a folosi componente în mediu de temperatura scazuta.

O pereche de: Introducerea 4501 Duplex din oţel inoxidabil foaie de UNS S32760 EN 1.4501

Următoarea: Ţevi fără sudură din oţel inoxidabil Duplex şi tub (ASTM A789S32001)