Aprilie Stahlindustrie PMI-Index pentru Zwei Aufeinander Folgende Monate Fiel Von 49,1% Wurde

- May 03, 2017-

În luna aprilie, indicele PMI al industriei siderurgice a fost de 49,1%, în scădere cu 1,5 puncte procentuale față de luna precedentă și a scăzut timp de două luni consecutive.

Dintre acestea, indicele de producție a crescut de patru ori cel mai mare în aproape un an; indicele de inventariere a produselor finite din februarie 2015 cel mai mare; și noul indice de ordine, indicele prețurilor de cumpărare a scăzut la 50% pentru prima dată în acest an sub linie. PMI arată că producția de oțel în luna aprilie la un nivel ridicat, comenzile au scăzut, întârziere a inventarului corporativ, costurile materiilor prime pentru a sprijini lipsa de prețuri de oțel.

Comenzile noi pentru industria siderurgică au revenit, de asemenea, în aprilie la sub 50% din intervalul de contracție de 46,9% după o perioadă de 3 luni, în scădere cu 3,7 puncte procentuale față de luna precedentă, iar cele două au scăzut la cel mai scăzut nivel din iulie 2016. arată că prețurile la oțel au scăzut brusc și situația constrângerilor financiare, agenții și utilizatorii finali pentru comenzi de oțel mai prudent, comenzi de oțel a primit o reducere a presiunii de vânzări a crescut în mod semnificativ.

Prețurile interne pe piața internă a oțelului, pe lângă o revenire la sfârșitul lunii, au scăzut șocurile întregii luni. În principal din cauza presiunii interne pe piața internă de oțel a crescut, capitalul strâns, suportul costurilor de materii prime a slăbit. Cu toate acestea, cu dezvoltarea macroeconomică internă, oțel și capacitatea de producție pentru a consolida managementul de mediu, prețurile oțelului au un impact pozitiv, revenirea recentă a prețurilor la oțel. Este de așteptat în mai prețurile interne de oțel vor fi șocuri pentru a rula tendința.Despre noi

Htongsteel a apărut ca un furnizor lider de soluții unice pentru toate tipurile de țevi de oțel, placă de oțel, bare de oțel și oțel cerințele fitingurilor. Suntem unul dintre cei mai mari exportatori și distribuitori de țevi din oțel inoxidabil, placă din oțel inoxidabil și oțel inoxidabil Bar în China. Produsele noastre au fost utilizate pe scară largă în multe domenii atât acasă cât și în străinătate. Fiecare departament se află sub conducere perfectă și producție complet automatizată, astfel încât să ofere clienților noștri cele mai bune produse de calitate și servicii prompte.

Dacă aveți intenția de a ne înțelege, atunci sunați curând.

    

https://sxhtsteel.en.alibaba.com/

Tel: +86 029 89306039

Fax: 029-89306039

O pereche de:310S inoxidabil oţel rotund Bar Următoarea:China Banking Comisia de reglementare pentru a studia desfășurarea întreprinderilor de fier și oțel să pârghie