Scurtă introducere plăci de oţel inoxidabil 304

- May 11, 2016-


304 din oţel inoxidabil farfurie cu aplicarea largă, rezistenţă la coroziune, rezistenta la caldura, temperatura scazuta puterea şi proprietăţi mecanice; Ştampilarea îndoire, cum ar fi capacitatea de asa fierbinte, nici un fenomen de întărire tratament termic (non-magnetice, folosind temperatura - 196 ° C)


304L inox placa după sudare sau elimina stresul, are rezistenta buna cereale limita de coroziune; Sub conditia fără tratament termic, se poate păstra, de asemenea, o rezistenţă de coroziune, temperatura - 196 ° C la 800 ° C.


În funcţie de caracteristicile de calitate oţel pot fi împărţite în cinci tipuri: austenită, austenitice - fier, fier de cereale şi tipul de martensita, precipitaţii calire. Cerinţele poate rezista la oxalic acid, sulfuric acid, sulfat feric, azotat, acid azotic, acid fluorhidric, sulfuric acid, sulfat de cupru, acid fosforic, formic acid, acetic acid, etc toate tipurile de coroziune acide, utilizate pe scară largă în chimice, alimentare, medicina, fabricarea hârtiei, ulei şi industria energiei atomice şi construcţii, ustensile de bucătărie, veselă, automobile, aparate de uz casnic toate tipurile de piese de schimb.


Oţel inoxidabil farfurie suprafaţa este netedă, plasticitate mare, tenacitate şi mecanice coroziune puterea, acid şi alcaline de gaz, soluţie şi alte mijloace media. Este un fel de aliaj de oţel nu este uşor de rugină, dar absolut nu rugineste.

‍‍

În conformitate cu metoda de a face, placă de oţel inoxidabil 304 pot fi împărţite în fierbinte de rulare şi laminare la rece două tipuri, inclusiv 0.02 la 4 mm grosime de subţire rece laminate plate şi placă groasă în 4.5 la 100 mm.


Pentru a se asigura că toate tipurile de putere de placa inox, rezistenţă la rupere, alungirea şi duritate şi altor proprietăți mecanice în conformitate cu cerințele, înainte de livrare otel după recoacere, solid soluţie de tratament şi tratamentul de imbatranire, tratament termic.


304 din oţel inoxidabil farfurie suprafata este frumos şi posibilitatea de a utiliza diversificarea, care are multe de performanţă, cum ar fi bună performanţă rezistent la coroziune, lung durabile decât oțel obișnuit, rezistenţă ridicată, şi, prin urmare, mare posibilitatea de a utiliza placă subţire, rezistenţei de oxidare temperatură ridicată şi înaltă rezistenţă, astfel, posibilitatea de a lupta foc, temperatura normală de prelucrare, şi anume uşor de material plastic , întreţinere simplă de bază pe tratament de suprafaţă nu, curat si extrem de lustruit, performante bune de sudare.

O pereche de:Diametru mare 304 inox conducte pentru petrol cracare Următoarea:Clientul din Vietnam vizitează Fabrica noastră