Politica de mediu Limited Productie chiar şi în timpul din oţel perioada bombardament crescut sute de yuani


Piaţa spot continuă să crească. Diferite de ieri, preţurile de piaţă oţel nord-sud sunt o mică creştere constantă în tonul principal, comercianţi mai unificată operaţiune. Tranzactia este o uşoară schimbare în ritmul din cauza volumului de ieri de mărfuri, avans piaţă astăzi, dar piaţa sud fierbinte s-a racit putin, generală livrare nu a atins nivelul de ieri, numai poate fi măsurată prin normal. Piaţa nord are o afacere bună, piaţa este activ, reconstituirea în aval de pozitive, placa comerciant de două ori ridicat majoritatea. Dar situaţia generală este completarea normale de Banca după fondurile speculative, Festivalul să intre în situaţia nu a apărut încă.


KIMBERLY PIPE 12- (164).jpg


În prezent, după performanţa generală piaţă dincolo de aşteptările anterioare de piaţă, cele mai multe dintre punctele de vedere înainte de festival care octombrie din oţel sau primul pentru a suprima atitudinea de tineri. Dar a inaugurat un început, nu se va schimba tonul întreg, dacă înseamnă că oraşul din oţel pentru a lansa un val de susţinut piaţă puternică în sus?

Pentru o scurtă perioadă de creştere continuă în piaţa de argint zece, momentul nu este prea matur. Dar tonul mare şocului zece argint nu se va schimba mult în acest moment. Dar ritmul va schimba un pic.