Politica de producție limitată de mediu chiar și în timpul perioadei de bombardare Oțel a crescut cu 100 de yuan

- Oct 10, 2018-


Piața spot continuă să crească. Diferite de ieri, prețurile de oțel de piață Nord-Sud sunt o creștere constantă mică în tonul principal, comercianții operațiuni mai unificate. Tranzacția este o ușoară modificare a ritmului, datorită volumului de mărfuri de ieri, avansează astăzi piața, însă piața de Sud fierbinte a răcit ușor, transportul total nu a atins nivelul de ieri, poate fi măsurat doar prin normă. Piața de nord are o afacere bună, piața este activă, reaprovizionarea în aval a pozitivului, plăcuța comercială a ridicat de două ori majoritatea. Dar situația generală este reaprovizionarea normală a băncii după festival, fondurile speculative pentru a intra în situația nu a apărut încă.


KIMBERLY PIPE 12- (164).jpg


În prezent, după performanța de piață de ansamblu dincolo de așteptările pieței anterioare, cele mai multe dintre punctele de vedere înainte de festival că oțel octombrie sau primul pentru a suprima atitudinea de tineri. Dar a inaugurat într-un început, nu este tot tonul se va schimba, indiferent dacă aceasta înseamnă că orașul de oțel pentru a lansa un val de piață susținută puternic ascendent?

Pentru o perioadă scurtă de creștere continuă a pieței de argint zece, calendarul nu este prea matur. Dar tonul mare al șocului de argint Ten nu se va schimba prea mult la Moment. Dar ritmul se va schimba puțin.

O pereche de:201 Țevi din oțel inoxidabil și aprovizionare Următoarea:Valoarea internă a oțelului este ușor mai mare decât fluctuația prețurilor la minereu