Protecţia comerţului excesiv cauzate de lipsa de ajustare a preţurilor la oţel

- May 15, 2017-

Ca răspuns la SUA anti-dumping şi compensatorii ancheta din oţel carbon şi aliat trase la rece mecanice tevi importate din China, Wang Hejun, director al Biroului de anchetă Comerţ remediu Ministerul Comertului din Republica Populară din China, a declarat într-o declaraţie pe 11 mai că măsurile de protecție excesiv comerciale au dus la US steel companii lipsa de restructurare industrială şi pierderea competitivităţii internaţionale, nu numai daune interese de partenerii comerciali, dar, de asemenea, ajuta la rezolvarea problemele cu care se confruntă Statele Unite industria siderurgică.


10 mai, Departamentul de comerţ al SUA a emis o notificare pe importuri China, Germania, India, Italia, Coreea de Sud și Elveția, din oţel carbon şi aliat trase la rece mecanice ţevi iniţiat anchetelor antidumping, în timp ce China şi India, subvenţia contra aceste produse de sondaj.


Wang Hejun a subliniat că Statelor Unite frecvent la importurile de produse siderurgice să iniţieze investigaţii de remediu comerţului şi să ia măsuri restrictive au stârnit îngrijorare mare de membrii OMC. Statistica ne International Trade Comisia, din 2000 până în 2016, Statele Unite ale Americii total 283 străine importurile a măsurilor, din care 147 sunt pentru produse siderurgice, contabilitate pentru 52 %. Măsuri de protecţie excesiv comerţul a condus la lipsa de restructurare industrială şi pierderea competitivităţii internaţionale de companii de la noi din oţel, nu doar dăuna intereselor partenerii comerciali, dar, de asemenea, ajuta la rezolvarea problemelor cu care se confruntă industria ne din oţel.


Wang Hejun a subliniat că China a opus întotdeauna abuzul de anchetă de remediu comerciale. Măsurile de remediu frecvente comerciale va nu numai ajuta la atenuarea daune a susţinut de către solicitanţii de SUA, dar, de asemenea, în mod necesar afectează interesele industriei din aval SUA. Se speră că autorităţile de investigaţie SUA va prudent si destul se ocupe de caz şi crearea unui mediu de piata stabile si previzibile pentru comerţ şi cooperare din industria siderurgică.despre noi


Htongsteel a apărut ca un stop soluţie furnizor pentru toate dumneavoastră ţevi din oţel, placă de oţel, bara de otel & teava fitinguri cerinţele. Suntem una dintre cele mai mari exportatori & distribuitori de ţevi de oţel inoxidabil, Bar de & otel inox din oţel inoxidabil în China. Produsele noastre au fost utilizate pe scară largă în multe domenii atât acasă şi în străinătate. Fiecare departament sunt sub managementul perfect şi complet automatizate de producţie astfel încât să oferim cele mai bune produse de calitate şi servicii prompte pentru clientii nostri.


Dacă aveţi intenţia să ne înţelegem, atunci spunem în curând.


   


Tel: +86 029 89306039

Fax: 029-89306039


O pereche de:Oţel pentru a Produce capacitate a finalizat sarcina anual de 63,4 % Următoarea:Țeavă din oțel inoxidabil și tub