Fier şi oţel industrie fuziuni şi achiziţii accelerate

Fier şi oţel industrie fuziuni şi achiziţii accelerate

Date:May 11, 2017

Ieftinirea piaţă negru produs accident dificil pentru a bloca cele mai mari companii din oţel interne a capacității de producție, fuziuni şi reorganizare a drumului. Marţi, reporterul Guangzhou zilnic învăţat la un număr de fier şi oţel de întreprinderi, următor fuziunii Baosteel, Wuhan fier şi oţel, un număr de fier şi oţel întreprinderilor sunt berii o serie de restructurări: unul dintre Anshan fier şi oţel Grupa a participa la restructurarea Northeast speciale Steel Group, 51 %. Şi grupul nord-est de otel speciale să ia în considerare viitorul platformei Fushun speciale din oţel să se bazeze pe ansamblu listarea. Ca preţurile de oţel a continuat să se apuca de treabă, O parts oţel stocurilor sunt încă în proces de a cădea.


Surse de industrie, oţel Special Nord-Est intenţionează să plătească o sumă plin de datorii, următoarea tranşă de a rambursa o anumită sumă de creanţe garantate, mai mult decât cuantumul creanţelor negarantate, inclusiv oferta publica de obligatiuni va fi datoria de capital swap. Încă nu există incertitudini cu privire la planul de reorganizare.


Instituţii: focus pe termen scurt pe oportunităţi de reorganizare


La deschiderea a IX China International fier şi oţel conferinţă această săptămână, Vice ministru al industriei şi industria Xin Guobin a spus că în mod activ ar trebui să rezolva exces de capacitate din oţel şi accelera transformarea şi modernizarea a oţelului industria. Industria este de părere că în viitor procesul de optimizare structura industriei, a producţiei şi fuziune şi reorganizarea va deveni tendinţă de dezvoltarea industriei.

 

Baodong Grupa General managerul Chen Derong crede că China industria siderurgică o nouă rundă de fuziuni şi achiziţii timp fereastră a fost deschis. Industria apoi va reorganiza banner-ul de fuziuni si achizitii pentru a atinge scara industrială şi structura organizatorică a meciului, şi sale întreprinderi din oţel cu proprietate mixtă reforma combinate. Cota de stat capital în viitor oţel industrie va mai reduce prin micşorarea acţiunilor deţinute de stat şi reforma mixte proprietate întreprinderi din oţel. Reducerea continuă a numărului de stat capital va ajuta industria să menţină raţionalitate în concursul deplin, şi a spori în continuare eficienţa industrială.


Guangzhou zilnic reporter a aflat că fier şi oţel întreprinderilor fuziune şi reorganizare a drumului este nu peste noapte, Shougang şi Hebei Iron şi oţel anul trecut pe articulaţie din cauza diverselor probleme şi blocaţi. Dar privind concentrările economice si reorganizarea Direcţiei generale a fost stabilit, instituţiile de piaţă sunt încă de aşteptat pentru a reorganiza diferitelor tipuri de restructurare: is aşteptat la spre 5 la 8 ani mai târziu, existente interne fier şi oţel întreprinderilor va fi fuzionat în 10 grupe industriale mari.


Aşteptările privind concentrările economice si reorganizare, o lungă perioadă de timp în piaţa"urs", declinul A acţiunilor de valoare de investiţii placă de oţel a fost îmbunătăţit. Wanlian titluri analişti consilia investitorii cu amănuntul să se concentreze pe termen scurt la restructurare de posibilităţile de oţel stocuri și valoarea mediană oportunităţi de investiţii.


O pereche de: Țeavă din oțel inoxidabil și tub

Următoarea: Li Yiren: Cum să realizeze Upgrade inteligent în China fier şi oţel industrie