Li Yiren: Cum să realizeze Upgrade inteligent în China fier şi oţel industrie

- May 16, 2017-

În ultimii 100 de ani, oteluri au fost din lume cel mai des utilizat, indispensabil funcţionale materiale structurale, este încă în materialul de metal în interiorul cele mai eficiente, cele mai des utilizate, următoarea perioadă lungă va rămâne în această stare. Cu punerea în aplicare "Made in China 2025", China Echipament industrie de fabricaţie treptat la nivelul high-end, dar şi inseparabil de sprijin puternic din oteluri şi asigurarea calităţii.


Iată o întrebare, cum industria siderurgică tradiţionale în echipament fabricare industriei la nivelul high-end de tendinţa de a se adapta la aparatul de producţie industrie pentru a spori calitatea de cererii de oţel, care este industria noastra din oţel, inteligenta fabricaţie trebuie să rezolve mai întâi o problemă

    

În ultimele decenii, China fier şi oţel industrie a realizat dezvoltarea rapidă, la începutul reforma şi deschiderea de o producție anuală de zeci de milioane de tone de oţel, după o scurtă perioadă de 30 de ani, iar acum o producție anuală de peste 800 de milioane tone. Deşi este "pentru capacitatea de producţie" epoca, dar în viitor, fier şi oţel industrie va continua să faceţi upgrade întreaga structură de economice naţionale, în special echipamente industria pentru un nivel ridicat de joacă un rol important de fabricaţie.
despre noi


Htongsteel a apărut ca un stop soluţie furnizor pentru toate dumneavoastră ţevi din oţel, placă de oţel, bara de otel & teava fitinguri cerinţele. Suntem una dintre cele mai mari exportatori & distribuitori de ţevi de oţel inoxidabil, Bar de & otel inox din oţel inoxidabil în China. Produsele noastre au fost utilizate pe scară largă în multe domenii atât acasă şi în străinătate. Fiecare departament sunt sub managementul perfect şi complet automatizate de producţie astfel încât să oferim cele mai bune produse de calitate şi servicii prompte pentru clientii nostri.


Dacă aveţi intenţia să ne înţelegem, atunci spunem în curând.


 Tel: +86 029 89306039

Fax: 029-89306039


6359427050850900556823992.png微信图片_20170515161444 - 副本.jpg

O pereche de:Fier şi oţel industrie fuziuni şi achiziţii accelerate Următoarea:"Along Calea Toată Calea" evidențiază rezistența forței structurii metalice internaționale