Tehnologia de prelucrare a conductei sudate din oțel inoxidabil Super Duplex

Tehnologia de prelucrare a conductei sudate din oțel inoxidabil Super Duplex

Date:Jan 10, 2019

Cu toate acestea, oțelul super duplex este sensibil la precipitațiile din faza a treia, cum ar fi compușii intermetalici, iar modul de control al procesului de sudare și de tratare termică este o problemă dificilă în producerea acestui produs.


Procesul de fabricație a țevilor sudate Super Duplex Steel S32750 este:


1, procedeul este specific: inspecție materie primă-placă de oțel detectare cu ultrasunete defecte-planificatoare-muchie-sudare prealabilă - întregul cerc-tăiere-sudare-diametru fix + tratament termic-conductă capăt plus-sudură rază inspecție-țeavă penetrare finală-testare hidraulică pasivare-testare decapare inspecție produs finit Mark Packaging Persoane bibliotecă.


2, modelarea în producția de țeavă sudată cu cusătură dreaptă, dificultatea de producție constă în aplicarea eficientă a momentului de îndoire la marginea centurii de oțel, utilizarea tehnologiei tradiționale de turnare este dificil de rezolvat, iar oțelul inoxidabil duplex produce o rezistență de aproximativ de două ori mai mare decât oțelul inoxidabil austenitic obișnuit, modelarea acestuia este mai dificilă. FFX (modelare flexibilă) ca o nouă tehnologie de modelare folosește în mod inteligent efectul de tensiune atunci când bobina este îndoită pentru a maximiza momentul de îndoire până la marginea benzii de oțel și folosind condițiile favorabile ale infinitului rolei, gradul de modelare al îndoirii. muchia poate fi reglată liber în funcție de rezistența și grosimea benzii de oțel pentru a obține cele mai bune condiții de sudare.


3, sudarea pentru această utilizare a sudării cu arc de plasmă (PAW) și a procesului de sudare compozit cu sudură cu arc de tungsten (GIAW). În primul rând, utilizarea fuziunii de penetrare a sudării cu arc de plasmă, astfel încât să se obțină sudarea pe o singură față, efect de modelare pe două fețe, după utilizarea sudării cu arc argon de tungsten pentru umplere și acoperire, sudarea folosind protecție cu argon pur. Pentru a reduce tendința precipitațiilor în fază dăunătoare, procesul de sudare, pe cât posibil, pentru a utiliza energia liniei inferioare, energia de linie este cel mai bine nu mai mult de 16kj / cm. În plus, temperatura de solicitare a stratului este foarte importantă pentru sudarea oțelului duplex, trebuie controlată sub 100 ℃, temperatura intermediară prea ridicată va crește tendința precipitațiilor în fază dăunătoare și, în final, va afecta performanța produsului.


4, tratamentul termic după sudarea tratamentului termic folosind cuptorul cu inducție la întreaga conductă de tratare a soluției solide, temperatura tratamentului termic de 1050-1120 ℃, răcirea prin pulverizare a apei la 40 ℃ mai jos.

O pereche de: 90% din comercianții de oțel la sfârșitul acestui an

Următoarea: 304 Oțelul inoxidabil nu poate aprecia avantajele și dezavantajele generate de magnetism