Tehnologia de procesare a țevilor sudate din oțel inoxidabil Super Duplex

- Jan 10, 2019-

Cu toate acestea, oțelul super duplex este sensibil la precipitarea a treia fază, cum ar fi compușii intermetalici și cum se controlează procesul de sudare și tratamentul termic este o problemă dificilă în producerea acestui produs.


Mature Super Duplex Oțel S32750 sudate proces de fabricare a țevilor este:


1, procesul este specific: inspecția materialului brut-placa de oțel ultrasonic defect de detectare-rabotare marginea-turnare-pre-sudare - întregul cerc-tăiere-sudura-diametru fix + tratament termic-capăt de țeavă plus-sudura inspecție-țevi end test de penetrare-test hidraulic-decapare pasivare-inspecție finală a produsului Mark Packaging Person library.


2, turnarea în producția de țevi drepte de sudură sudate, dificultatea de producție constă în aplicarea efectivă a momentului de încovoiere la marginea benzii de oțel, utilizarea tehnologiei tradiționale de turnare este dificil de rezolvat, de două ori mai mare decât aurul oaselor inoxidabil obișnuit, formarea sa este mai dificilă. FFX (turnare flexibilă), ca o nouă tehnologie de turnare, utilizează în mod inteligent efectul de tensiune când bobina este îndoită pentru a maximiza momentul de încovoiere la marginea benzii de oțel și, folosind condițiile favorabile ale infinitului rolei, gradul de turnare al îndoirii marginea poate fi reglată în mod liber în funcție de rezistența și grosimea benzii de oțel pentru a obține cele mai bune condiții de sudare.


3, sudura pentru această utilizare a sudării cu arc cu plasmă (PAW) și a procedeului de sudura compozit cu sudură cu argon cu arc de argon (GIAW). Mai întâi de toate, utilizarea de fuziune prin sudură cu arc cu plasmă, astfel încât să se obțină sudura cu o singură față, efectul de turnare față-verso, după sudarea arcului cu argon Tungsten pentru umplere și acoperire, sudare cu protecție pură cu argon. În scopul de a reduce tendința de precipitații fază dăunătoare, procesul de sudare, pe cât posibil, pentru a utiliza energia liniei inferioare, energia liniei este cel mai bine nu mai mult de 16kj / cm. În plus, temperatura solicitată de strat este foarte importantă pentru sudarea oțelului duplex, trebuie controlată sub 100 ℃, temperatura intermediară prea ridicată va crește tendința de precipitare a fazelor dăunătoare și, în cele din urmă, va afecta performanța produsului.


4, tratament termic după tratamentul termic de sudare, folosind cuptor de inducție la întreaga soluție de tratare soluția solidă, temperatura de tratament termic de 1050-1120 ℃, răcire cu apă pulverizare la 40 ℃ mai jos.

O pereche de:90% din comercianții de oțel depozite de iarnă sfârșitul acestui an Următoarea:304 Oțelul inoxidabil nu poate judeca avantajele și dezavantajele de la magnetism