Capacitatea de producție a oțelului a intrat în perioada critică

- May 19, 2017-

Comisia pentru Dezvoltare și Reformă, Ministerul Industriei și Comerțului, în colaborare cu alte unități interministeriale comune de întâlnire, pentru a consolida coordonarea, să acorde o atenție deosebită punerii în aplicare a sarcinii, pentru a promova dezvoltarea Comisiei, CPC Central Comitetul și Consiliul de Stat privind rezolvarea excesului de capacitate a aranjamentelor de luare a deciziilor, Comisia pentru Dezvoltare și Reforma, Regiunea de a face o treabă bună a obiectivelor anuale de descompunere și se concentreze asupra punerii în aplicare a lucrării. În prezent, în acest an, reducerea propusă a capacității de producție a cărbunelui și a oțelului a fost pusă pe deplin în aplicare întreprinderilor, echipamentelor și mineritului relevant, pentru a realiza un început bun.


Până în prezent, în acest an, țara din capacitatea de producție a oțelului de 31,7 milioane de tone pentru a finaliza sarcinile anuale de 63,4%; un total de 68,97 milioane de tone din capacitatea de producție a cărbunelui pentru a finaliza sarcina anuală de 46%. Trebuie remarcat faptul că datele referitoare la capacitatea de producție a oțelului nu includ capacitatea ilegală de "oțel". Pentru "terenul de oțel", regiunea a finalizat practic activitatea de anchetă aprofundată, ancheta a constatat că "capacitatea de producție oțel banda" a fost întreruptă, ordinea de pe piața oțelului a fost îmbunătățită în continuare. În prezent, suntem consolidarea supravegherii și de inspecție pentru a se asigura că până la 30 iunie înainte de interdicția completă cu privire la "teren de oțel."


În conformitate cu desfășurarea Consiliului de Stat, în luna ianuarie a acestui an, industria siderurgică pentru a rezolva excesul de capacitate și dificultățile în dezvoltarea reuniunii interministeriale comune, compusă din 12 echipe de inspecție, sa dus la 30 de provincii (regiuni autonome și municipalități) și Xinjiang Corpul de producție și construcții pentru a efectua inspecții speciale, Verificați 228 de întreprinderi de fier și oțel, 150 mine de cărbune.


Meng Wei a spus că din situația inspecției, în 2016, țara din 400 de metri cubi și sub cuptorul 39, în spatele capacității de producție de fier de 6,77 milioane tone, 30 de tone și sub convertorul și cuptorul electric 71, în spatele capacității de producție a oțelului de 10,96 milioane de tone. Închise aproximativ 300 000 de tone sub mica cantitate de mine de cărbune de aproximativ 1500, în spatele capacității de producție a cărbunelui de 120 de milioane de tone. 2016 industria siderurgică pentru a elimina capacitatea de producție înapoiată a acțiunii speciale găsită în capacitatea de producție a oțelului înapoi, a fost demolată sau sigilată, după cum este necesar; ar trebui să fie închis și termenul limită de la minele de cărbune de clasă, a fost pus în aplicare, după cum este necesar pentru a închide.


Luând în considerare oțel din China "la capacitatea de producție" a intrat într-o nouă etapă, presiunea globală de a ușura treptat capacitatea excesivă, contradicțiile structurale devin din ce în ce mai proeminente. În acest scop, Zhou Jianqi a sugerat că viitoarea politică de "capacitate" poate dilua "cantitatea" indicatorilor, prin protecția strictă a mediului în vederea eliminării capacității de producție de neconformitate și a capacității de producție ineficiente; referință la practicile internaționale avansate, combinate cu întreprinderi avansate în tehnologia Chinei de tehnologie de emisie, în continuare Îmbunătățirea întreprinderilor de fier și oțel în zonele intensive și industriale-intensivă a întreprinderilor de fier și oțel, principalele standarde de deversare a poluanților; consolidarea stimulentelor pentru a încuraja întreprinderile de fier și oțel să obțină emisii ecologice.


6359427050850900556823992.png

车间外景.JPG

Despre noi


Htongsteel a apărut ca un furnizor lider de soluții unice pentru toate tipurile de țevi de oțel, placă de oțel, bare de oțel și oțel cerințele fitingurilor. Suntem unul dintre cei mai mari exportatori și distribuitori de țevi din oțel inoxidabil, placă din oțel inoxidabil și oțel inoxidabil Bar în China. Produsele noastre au fost utilizate pe scară largă în multe domenii atât acasă cât și în străinătate. Fiecare departament se află sub conducere perfectă și producție complet automatizată, astfel încât să ofere clienților noștri cele mai bune produse de calitate și servicii prompte.


Dacă aveți intenția de a ne înțelege, atunci sunați curând.
Tel: +86 029 89306039

Fax: 029-89306039


O pereche de:Fier și prețurile oțelului în a doua jumătate a nivelului ridicat și volatil Următoarea:Accurate apucați transformarea și modernizarea pentru a face o industrie fină a oțelului