Oţel pentru a Produce capacitate a finalizat sarcina anual de 63,4 %

- May 12, 2017-

10 mai, Premier Li Keqiang prezidat reuniunea Consiliului de stat executiv, să asculte progresele înregistrate de capacități de producție și industriilor cheie pentru a elimina capacitatea de producţie înapoi a raportului, pentru a promova restructurarea economică. Adunarea a subliniat că a rezolva şi eliminarea capacități de producție excedentare înapoi este partea de aprovizionare a reformei structurale de sarcină importantă este de a schimba modul de dezvoltare şi de a promova transformarea vechi si noilor cerinţe de energie de inevitabil.


Deoarece la începutul acestui an, diferitelor regiuni şi departamente au continuat să plătească aproape atenţia la punerea în aplicare de muncă, fier şi oţel, cărbunelui industriei pentru a elimina capacitatea de producţie înapoi şi a obţinut rezultate pozitive, țara din otel capacitatea de producţie de 31,7 de milioane de tone, 68,97 de milioane de tone de capacitate de producție de cărbune, respectiv, sarcina anual de 63,4 % dar inspectorii au găsit că stadiul cererii şi ofertei se modifică duce la slăbit capacitatea de a produce capacitate, unele locuri pentru a elimina lag de capacitatea de producţie înapoi, plasare personal, eliminarea datoriei, fuziuni şi reorganizarea este mai dificilă şi aşa mai departe.


CCTD China cărbune piaţă reţea observator Chen Jie a spus că la origine release de cărbune şi rolul de macro-control naționale, a capacității de producție de cărbune în amonte se eliberează în mod semnificativ, mai ales la originea principal cărbune, un număr mare de producţie de cărbune şi de recuperare, creşterea vânzărilor şi volumul de livrare. Departamentele de stat relevante să promoveze în mod activ raţională întoarcerea preţurilor la cărbune, preţurile de cărbune în majoritatea domeniilor a scăzut în mod semnificativ. Odată cu apariţia a sezonului ploios, emiterea de hidroenergie, preturi mici de hidroenergie în piaţa de coastă, care rezultă în reducerea consumul de cărbune, termică a Cărbunelui preţurile continuă să scadă, preţurile de cărbune sunt accelerarea pentru a reveni la un interval rezonabil.


În remedierea "de oţel", Steel Association a relevat că în scopul de a promova benzi cât mai repede posibil din clare, 2 mai, la 25, la capacitatea de producţie a reuniunea comună va fi trimis la nouă grupuri de lucru în jurul "" să efectueze speciale inspecti ons. Este de aşteptat că în iulie şi August, Federatia inter-ministeriale, de asemenea, procedează la acceptarea totală a provincii şi oraşe.


Iordache înregistrează informaţiile din fier şi oţel analist Cui Hong, a declarat, "Teren oţel" este o tulbure industria siderurgică pentru mai mulţi ani problema vechi, a fost joc mai, de anul trecut țara a trimis un număr de inspectori domeniul supravegherii şi expunere, precum şi persoana responsabilă pentru a face cu, şi rezultatele remarcabile obţinute. În funcţie de curent rezumat al datelor, provincii şi regiuni autonome eliminat întreprinderilor "teren oţel" un total de mai mult de 500, cu capacitate de producţie de 119 de milioane de tone. Cu o capacitate de "teren de oţel" de ieşire rapidă, China industria siderurgică pentru a obţine o rentabilitate, este favorabile dezvoltării sănătoase și ordonat ulterioare din industria siderurgică.


Având în vedere următorul pas către locul de muncă, de lucru, reuniune, de asemenea, a subliniat că ar trebui să utilizeze mai multe mijloace orientată către piaţă, de regulă, o solidă şi eficientă eliminare şi eliminare de capacități de producție excedentare înapoi. Hotărâtă investiga şi să se ocupe cu producerea ilegală şi construcţii și să respecte protecţia mediului, calitatea, siguranţa şi alte standarde de Intreprindere, lucru săraci de locuri pentru a serios responsabilitatea. În apropiere de limita va fi găsit în ancheta timpurie de "teren de oţel" capacitatea de producţie complet interzicerea, Scoateţi aparatul, prevenirea reapariţiei. Privind înscrierea capacitate anuală de la sarcina de minele de cărbune până la sfârşitul lunii noiembrie pentru a ieşi din toate. Elimina, opri construirea, lent construirea de proiecte de cărbune la sarcina cât de curând posibil pentru a goli limita de timp, responsabilitatea oamenilor. În al doilea rând, ar trebui să facem o treabă bună de strămutare lucrătorilor plasate într-o poziţie proeminentă. În al treilea rând, noi trebuie să consolideze supravegherea şi controlul, toate localităţile trebuie să fie anunţată în timp la capacitatea de producţie a informaţiilor relevante, pentru a îmbunătăţi sistemul de raportare pentru a preveni eliminarea înapoi productie capacitatea de fraudă, şi ferm controlul importului de cărbune de calitate scăzută.


O pereche de:Acest an Cărbunelui de producție de fier Capacitate Programul Lansat Următoarea:Protecţia comerţului excesiv cauzate de lipsa de ajustare a preţurilor la oţel