Acest an Cărbunelui de producție de fier Capacitate Programul Lansat

- May 26, 2017-

Dezvoltare și Comisia pentru Reforma, Ministerul Industriei și alte departamente recent emis "pe 2017 industria de fier și oțel pentru a rezolva excesul de capacitate pentru a obține dificultăți în dezvoltarea de punctele de vedere ale lucrării", clar 2017 țara va retrage aproximativ 50 de milioane de tone din capacitatea de producție a oțelului brut, ieșirea capacității de producție a cărbunelui de 150 de milioane de tone sau mai mult.

În oțel la capacitatea de producție, cerințele de "avize", 30 iunie 2017, capacitatea de producție "oțelului" de a se retrage din lege; pentru a consolida oferta efectivă a industriei siderurgice, pentru a evita scăderile și scăderile de prețuri; 2013 din capacitatea de producție a oțelului brut de aproximativ 50 de milioane de tone; Fuziuni și reorganizare pentru a face un nou ritm, pentru a realiza progrese substanțiale; aplicarea riguroasă a procedurilor de plasare a personalului, lucrătorii multi-deschis pentru a reinstaura calea, și să depună eforturi pentru a face lucrătorii nu sunt concediate de locuri de muncă, șomeri; în conformitate cu principiul marketingului, statul de drept dispune în mod corespunzător datoriile corporative, politica de eliminare; să accelereze transformarea și modernizarea și să promoveze optimizarea în continuare a structurii industriale.

În ceea ce privește capacitatea de producție a cărbunelui, cerința de "opinii", insistă asupra faptului că capacitatea de producție înapoiată ar trebui retrasă, se poate retrage devreme, 2017 ani din capacitatea de producție a cărbunelui de peste 150 de milioane de tone, pentru a obține cărbune total, pentru echilibrul de bază. Lucrătorii multi-partid pentru a deschide calea spre reinstalare, plasarea corespunzătoare a lucrătorilor; în conformitate cu principiul marketingului și a statului de drept, să promoveze în mod activ datoriile corporative și eliminarea activelor și să depună eforturi pentru a realiza progrese substanțiale. Accelerați fuziunea și reorganizarea, transformarea și modernizarea, pentru a optimiza în continuare structura industrială.

7QUU_RT793JLT5]YG@5{`89.png

O pereche de:După ce industria siderurgică s-a limitat producţia în octombrie, poate în creştere de otel Pret? Următoarea:Oţel pentru a Produce capacitate a finalizat sarcina anual de 63,4 %