Tub de precizie

Tub de precizie

Htongsteel a apărut ca un stop soluţie principalul furnizor pentru toate precizie tuburi cerinţele. Suntem una dintre cele mai mari exportatori & distribuitori de precizie ţevi din China. Produsele noastre

Vorbeste acum

Detalii produs

Huitong speciale Steel Co, Ltd este un celebru China precizie tube producator si furnizor, echipat cu o fabrică de producţie şi compania şi ca un exportator de tub profesionale de precizie şi vânzător, noi sunt întotdeauna primitoare să cumpere şi en-gros de înaltă calitate ţevi fără sudură din oţel, oţel de precizie tube, ţevi de precizie fără sudură din oţel, precizie ţevi fără sudură din fabrica noastra.

Htongsteel a apărut ca un stop soluţie principalul furnizor pentru toate precizie tuburi cerinţele. Suntem una dintre mai mari exportatori si distribuitori de precizie ţevi din China. Produsele noastre au fost utilizate pe scară largă în multe domenii atât acasă şi în străinătate. Fiecare departament sunt sub managementul perfect şi complet automatizate de producţie astfel încât să oferim cele mai bune produse de calitate şi servicii prompte pentru clientii nostri.

Produse:

Inoxidabile austenitice

Oţelurile duplex

Aliaje de nichel

Tuburile de precizie Htongsteel a produs sunt livrate cu suprafata rece trase, teren, extrem de lustruit sau luminoase, în funcţie de mărimea şi perete grosime.

Caietul de sarcini:

În afara diameter0.5-50,8 mm (0.0197-2 în.)

Peretele thickness0.10-3 mm (0.0039-0.118 în.)

Du-te la tuburi de precizie perete subţire

gamă de dimensiuni:

În afara diameter0.787-130 mm (0.031-5 în.)

Peretele thickness0.254-19.05 mm (0.010-0.750 în.)

Legate de căutare: Ţevi fără sudură din oţel, precizie fără sudură din oţel tube, precizie din oţel tube, precizie, ţevi din oţel fără sudură, precizie ţevi fără sudură din oţel, tuburi de precizie.

O pereche de:Fâșia din oțel inoxidabil Următoarea:Grosime perete teava 304.304 L, 316, 316L

Anchetă