Ţeavă de oţel inoxidabil montarea Crucii

Ţeavă de oţel inoxidabil montarea Crucii

Fitinguri cruce sunt numite, de asemenea, 4 cai accesorii. În cazul în care o sucursală traversate complet un tee, montarea devine o cruce. O cruce a o admisie şi trei prize sau vice versetul. Ei au adesea capete solvent soclu sudate sau sex feminin capete filetate. Fitinguri cruce poate genera o mare cantitate de...

Vorbeste acum

Detalii produs

Fitinguri cruce sunt numite, de asemenea, 4 cai accesorii. În cazul în care o sucursală traversate complet un tee, montarea devine o cruce. O cruce a o admisie şi trei prize sau vice versetul. Ei au adesea capete solvent soclu sudate sau sex feminin capete filetate.


Fitinguri cruce poate genera o mare cantitate de stres pe teava ca schimbarile de temperatura, deoarece acestea sunt la centrul de patru puncte de conexiune. Un tee este mai stabil decât o cruce, ca un tee se comportă ca un scaun cu trei picioare, în timp ce o cruce se comportă ca un scaun cu patru picioare. (Geometric, "orice 3 non-Colineare Puncte defini un avion" astfel 3 picioare sunt în mod inerent stabil). Cruci sunt comune în foc sprinklere, în cazul în care stresul cauzat de dilatare termică nu sunt, în general, o problemă, dar nu în instalaţii sanitare, din cauza lor costuri în comparaţie cu utilizarea teuri două suplimentare.


Huitongsteel a apărut ca un stop soluţie furnizor pentru toate ţeavă cruce cerinţele. Suntem unul dintre cei mai mari exportatori & distribuitori de ţeavă cruce în China. Produsele noastre au fost utilizate pe scară largă în multe domenii atât acasă şi în străinătate. Fiecare departament sunt sub managementul perfect şi complet automatizate de producţie astfel încât să oferim cele mai bune produse de calitate şi servicii prompte pentru clientii nostri.

Dimensiune:

Fără sudură: 1/2"-24", sudate: 24 "-96"

Grosime:SCH10-XXS


Stainless Steel Pipe Fitting CrossO pereche de:Placă din oțel inox NO.1 Următoarea:Plăcuța din oțel inoxidabil 316L

Anchetă