Flanșă din oțel

Flanșă din oțel
Detalii produs
Detalii produs

Flanșele sunt în general utilizate atunci când există o conexiune la supape, sunt necesare instrumente în linie și / sau conectare la duze de echipament. Fitingurile cu flanșă implică, în general, presarea a două suprafețe pentru a fi îmbinate strâns împreună, prin șuruburi filetate, pene, cleme sau alte mijloace de aplicare a forțelor de compresie ridicate. [16] Adesea, între flanșe este instalată o garnitură, un ambalaj sau un inel O pentru a preveni scurgerile, dar uneori este posibil să se utilizeze numai un lubrifiant special sau deloc dacă suprafețele de împerechere sunt formate cu precizie. Flanșele sunt proiectate pentru următoarele valori de presiune: 150 lb, 300 lb, 400 lb, 600 lb, 900 lb, 1500 lb și 2500 lb sau 10 Bar, 15Bar, 25Bar, 40Bar, 64Bar, 100Bar și 150Bar. Diferite tipuri de flanșe sunt disponibile în funcție de tipul lor de caracteristici constructive. Următoarele sunt tipurile de flanșe utilizate în general în conducte. Aceste flanșe sunt disponibile cu fețe diferite, cum ar fi fața înălțată, fața plană, fața de îmbinare inelară etc.Despre noi


Htongsteel a apărut ca un furnizor lider de soluții unice pentru toate tipurile de țevi de oțel, placă de oțel, bare de oțel și oțel cerințele fitingurilor. Suntem unul dintre cei mai mari exportatori și distribuitori de țevi din oțel inoxidabil, placă din oțel inoxidabil și oțel inoxidabil Bar în China. Produsele noastre au fost utilizate pe scară largă în multe domenii atât acasă cât și în străinătate. Fiecare departament se află sub conducere perfectă și producție complet automatizată, astfel încât să ofere clienților noștri cele mai bune produse de calitate și servicii prompte.


Dacă aveți intenția de a ne înțelege, atunci sunați curând.

Tel: +86 029 89306039

Fax: 029-89306039


HUITONG este un faimos producător și furnizor de Țevi din oțel inoxidabil / Țevi din China, echipat cu o fabrică productivă și o companie și ca exportator profesionist de flanșă din oțel și vânzător, suntem întotdeauna bineveniți să cumpărați și en-gros flanșă din oțel de înaltă calitate din fabrica noastră.

Anchetă