Cruce

Cruce

Fitinguri cruce sunt numite, de asemenea, 4 cai accesorii. În cazul în care o linie de filiala trece complet un tee, montarea devine o cruce. O cruce a o admisie şi trei prize sau vice versetul. Ei au adesea acest lucru

Vorbeste acum

Detalii produs

Huitong speciale Steel Co, Ltd este un celebru China producător şi furnizor, echipate cu o companie şi fabrica de producţie şi ca un profesionist cruce exportator şi vânzător, noi sunt întotdeauna să cumpere primitoare şi en-gros de înaltă calitate ţeavă cruce, 4 drumul Crucii de montaj, cruce de montaj, 4 mod cruce montarea de conducte din fabrica noastra.

Fitinguri cruce sunt numite, de asemenea, 4 cai accesorii. În cazul în care o linie de filiala trece complet un tee, montarea devine o cruce. O cruce a o admisie şi trei prize sau vice versetul. Ei au adesea capete solvent soclu sudate sau feminin capete filetate.

Fitinguri cruce poate genera o mare cantitate de stres pe teava ca schimbarile de temperatura, deoarece acestea sunt în centrul de patru puncte de conexiune. Un tee este mai stabil decât o cruce, ca un tee se comportă ca un scaun cu trei picioare, în timp ce o cruce se comportă ca un scaun cu patru picioare. (Geometric, "orice 3 non-colineare puncte defini un avion" astfel 3 picioare sunt în mod inerent stabil). Cruci sunt comune în foc sprinklere, în cazul în care stresul cauzat de dilatare termică nu sunt, în general, o problemă, dar nu în instalaţii sanitare, din cauza lor costuri în comparaţie cu utilizarea teuri două suplimentare.

Htongsteel a apărut ca un stop soluţie principalul furnizor pentru toate teava cruce cerinţele. Suntem unul dintre cei mai mari exportatori si distribuitori de ţeavă cruce în China. Produsele noastre au fost utilizate pe scară largă în multe domenii atât acasă şi în străinătate. Fiecare departament sunt sub managementul perfect şi complet automatizate de producţie astfel încât să oferim cele mai bune produse de calitate şi servicii prompte pentru clientii nostri.

Dimensiune:

Fără sudură: 1/2"- 24", sudate: 24"- 96"

Grosime:

SCH10-XXS

Materiale:

Otel carbon: ASTM A234 Madison, A234 WPC, A420 WPL6.

Din oţel inoxidabil: ASTM A403 WP304, 304L, 316, 316L, 321.

Oțel aliat: WP22 de WP12, WP11, ASTM A234, WP5, WP9, WP91.

Standard:

ASME B16.9, ASME B16.25, MSS SP-75, DIN2615, JIS B2311, JIS B2312, JIS B2313.

Legate de căutare: ţeavă cruce, 4 mod cruce montarea, cruce montare, modul 4 cruce teava montarea.

O pereche de:Teava inox oţel pătrat Următoarea:Reductor

Anchetă