Cu flanşă

Cu flanşă

Flanse sunt utilizate, în general, atunci când există este necesară o conexiune la supape, în linie instrumente şi/sau conectării echipamentelor duzele. Garnituri de flanşă, în general, implica apăsarea două suprafeţe pentru a j

Vorbeste acum

Detalii produs

Huitong speciale Steel Co, Ltd este un celebru China flanşă producător şi furnizor, echipat cu o fabrică de producţie şi compania şi ca un exportator de profesionale flanşă şi vânzător, am întotdeauna sunt foarte primitori să cumpere şi en-gros de flanse de înaltă calitate, flansa din otel, accesorii flansa, flansa de oţel carbon, flanse din otel inoxidabil din fabrica noastra.

Flanse sunt utilizate, în general, atunci când există este necesară o conexiune la supape, în linie instrumente şi/sau conectării echipamentelor duzele. Garnituri de flanşă, în general, implica apăsarea două suprafeţe s-a alăturat bine împreună, prin intermediul unor Suruburi filetate, pene, cleme, sau alte mijloace de aplicare a forţelor de compresie mare. [16] adesea, o garnitură, ambalare sau un inel este instalat între flanşe pentru a preveni scurgerile, dar uneori este posibil să se utilizeze numai o Unsori speciale, sau nimic la toate, în cazul în care suprafeţele împerechere precis sunt formate. Flanse sunt proiectate pentru următoarele calificative de presiune: 150 lb, 300 lb, 400 lb, 600 lb, 900 lb, 1500 lb şi 2500 lb sau 10 Bar, 15Bar, 25Bar, 40Bar, 64Bar, 100Bar şi 150 Bar. Diferite tipuri de flanse sunt disponibile în funcţie de tipul de caracteristicile lor de construcție. Următoarele sunt tipuri de flanse, în general, utilizate în conducte. Aceste flanse sunt disponibile cu diferite cu care se confruntă ca ridicat fata, plat fata, inel mixt fata etc.

Flanşă tip sunt ca mai jos:

Alunecare flanse, flanse oarbe, Lap joint flanse, sudura gatului flanse, placa cu flanşă, soclu sudare flanse, Threaded flanse.

Alunecare pe flanse sunt alunecat peste conducta şi apoi sudate la atât în interiorul şi în afara pentru a oferi suficientă putere şi pentru a preveni scurgerile. Acest flanşă este folosit în loc de sudura gatului de mulţi utilizatori datorită sale mai mici costuri şi, de asemenea, faptul că necesită mai puţin exactitatea când tăiere ţevi la lungime.

Flanse oarbe au o teava si sunt utilizate pentru a închide un sistem de conducte sau vasal de deschidere. Design-ul permite un acces uşor vasal sau sistem de țevi în scop de control. Acesta poate fi furnizat cu sau fără hub-urile la latitudinea constructorului.

Sudura gatului flanse sunt concepute pentru a fi alături la un sistem de conducte de cap la cap sudura. Ei sunt scumpe, din cauza sale gât lung, dar este de preferat tensiunilor înalte de teava, reducerea stresului aplicaţii. Gât, sau hub, transmite concentraţia de stres la baza de flanşă. Trecerea treptată de grosime de la baza butucului de roată la grosimea peretelui la sudură cap la cap oferă armare important de flansa. Turbulenţe şi eroziunea sunt reduse din cauza potrivire dimensiunea teava conducta si flansa.

Soclu flanse sunt similare cu o alunecare pe flanse în contur, dar teava este contra plictisit să accepte ţeavă. Diametrul alezajului rămase este acelaşi ca interior diametru de conducta. O sudură de file în jurul hub-ul de flanşă se ataseaza flanşa conducta. O sudură opţional intervalul poate fi aplicat în cererile ridicate de stres. Utilizarea acestuia mai mare este în sistem de înaltă presiune, cum ar fi hidraulice şi liniile de aburi.

Tur în comun cu flanşă din nou este similar cu o flansa de alunecare, dar are raza la intersectia dintre teava si fata de flanşă pentru a găzdui un tur ciot final. Fata la capătul ciot forme fata de garnituri de flanşă. Aplicaţiile sale sunt în cazul în care secţiuni ale sistemelor de conducte trebuie să fie demontate rapid şi uşor pentru inspecție sau înlocuire.

Grad şi Material

ASTM A182 F304, F304L, F316, F316L, F321, F347, 316, 316 L, 321, 310S, 904 L, S31803, F51.

Tip flansa

Alunecare flanse, flanse oarbe, Lap joint flanse, sudura gatului flanse, placa cu flanşă, soclu sudare flanse, Threaded flanse

Flanşă Standard

GB, JIS, BS, DIN, ANSI

Caietul de sarcini

1/8", 1/4", 3/8", 1/2", 3/4", 1", 1-1/4", 1-1/2", 2", 2-1/2", 3", 4", 6".

Presiunea rating

Clasa: 150, 300, 400, 600, 900, 1500, 2500.

PN: 6, 10, 16, 25, 40, 64, 160, 5K - 40K.

Suprafaţa de etanşare

FF, RF, LJ, FM, R.T.J, RASH

Aplicaţie:

Flansa din otel inoxidabil este utilizat pe scară largă în conectarea conducte petroliere, chimice, putere, gaz, apa, linie conductă, ex-schimbător de căldură, navale, constructii.

Flanşă conexiuni tind să fie mai voluminoase decât alte conexiuni, dar poate efectua bine în aplicaţii, cum ar fi mare reţea de apă şi sisteme de hidroelectrică solicitante.

Legate de căutare: Flanşe, flansa din otel, flansa de montare conducta, oţel carbon flansa, flansa din otel inoxidabil, flansa gaz, ulei flanşă, flanse din otel, ulei ţeavă cu flanşă, Slip-On flanşă sudată, deci flansa, RF Deci flanşă, sudate gât flansa, flansa de sudat-gât, WN flanşă, WN RF flansa, flansa WNF, LJ flanse, Ecaterina flanşă, Ecaterina flanse, flanse TH, TH flanşă, TH filetate Fittinguri, flanse de sudură Socket, SW flanse, flanse de sudură SW soclu , accesorii flanse, soclu sudură ţevi flanse, placa cu flanşă, PT flanse, sudat placa flanse, flanşe de oţel carbon, oţel inoxidabil Falnte.


O pereche de:Inoxidabil din oţel rotund Bar Următoarea:Diametru mare fără sudură din oțel inoxidabil

Anchetă