Ţeavă Tee

Ţeavă Tee

Un tee este montarea ţevii cele mai comune. Este disponibil cu toate prize de fir de sex feminin, solvent toate prize de sudură, sau cu solvent opus sudură prize şi o priză de partea cu fire de sex feminin. Acesta este utilizat

Huitong speciale Steel Co, Ltd este un celebru China ţeavă tee producător şi furnizor, echipat cu o companie şi fabrica de producţie şi ca un exportator de tee profesionale ţeavă şi vânzător, am întotdeauna sunt foarte primitori să cumpere şi en-gros de înaltă calitate ţeavă montarea tee, ţeavă teuri, tee pentru teava, 3 trece drumul tee, tee cross din fabrica noastra.

Un tee este montarea ţevii cele mai comune. Este disponibil cu toate prize de fir de sex feminin, solvent toate prize de sudură, sau cu solvent opus sudură prize şi o priză de partea cu fire de sex feminin. Este folosit pentru a combina sau Aşchie un flux fluid. Acesta este un tip de accesorii care este T-forma având două prize, la 90° pentru conectarea la linia principală. Este o bucată mică de ţeavă cu o priză laterală. Un tee este folosit pentru conectarea conductelor cu diametre diferite sau pentru a schimba direcţia de conducte ruleaza. Acestea sunt realizate din diferite materiale şi disponibile în diverse dimensiuni si finisaje. Ele sunt folosite intens în reţele de conducte pentru transportul bifazic amestecuri lichide. Ele sunt clasificate ca: Tee egale si inegale Tee.

Când dimensiunea ramura este acelaşi ca antet Tevi, egal tee se utilizează şi atunci când dimensiunea filiala este mai mică decât cea de dimensiune antet, tee reduse vor fi folosite. Cele mai frecvente sunt teuri cu aceleaşi dimensiuni admisie și evacuare. Unele dintre teuri industriale sunt drepte Tee, reducerea Tee, dublu filiala Tee, dublu filiala reducerea Tee, conic Tee, dublu filiala conic Tee, Bullhead Tee, conic reducerea Tee, dublu filiala conic reducerea Tee, tangenţial Tee şi dublu filiala tangent Tee.The teuri de mai sus sunt clasificate pe baza unor forme şi structura lor. Ele pot fi, de asemenea, clasificate pe baza cererii trebuie să efectuaţi.

Htongsteel este una dintre lider China ţeavă tee producători şi furnizori, în cazul în care doriţi să cumpăraţi sau achiziţie high-calitate tee pro profesionist companie, fabrica, vânzător şi exportator, vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi.

Caietul de sarcini:

Fără sudură: 1/2 '' - 24'', sudate: 24''-96'', Grosime: SCH10-XXS

Grad şi materiale:

Din oţel inoxidabil: ASTM A403 WP304, 304L, 316, 316L, 321.

Oțel aliat: WP22 de WP12, WP11, ASTM A234, WP5, WP9, WP91.

Standard de oţel:

ASME B16.9, ASME B16.25, MSS SP-75, DIN2615, JIS B2311, JIS B2312, JIS B2313.

Legate de căutare: ţeavă montarea Tee, ţeavă tee, tee pentru ţevi, 3 Tee, cruce drumul, cruce tee, egal Tee, oţel egal Tee, inox egal Tee, aliaj din oţel egal Tee, reductor Tee, oţel reductor Tee, inox reductor Tee, aliaj din oţel reductor Tee.


O pereche de: Duplex din oţel inoxidabil

Următoarea: Coturi 90 grade