Reductor

Reductor

Huitong speciale Steel Co, Ltd este un celebru China reductor de producător şi furnizor, echipat cu o companie şi fabrica de producţie şi ca un exportator de profesionale reductor şi vânzător, ne sunt întotdeauna primitoare vă pentru a cumpăra şi en-gros de reductor de ţeavă de înaltă calitate, tevi Reductore, reductor de excentric.

Vorbeste acum

Detalii produs

Huitong speciale Steel Co, Ltd este un reductor China producător şi furnizor, echipat cu o companie şi fabrica de producţie şi ca un exportator de profesionale reductor şi vânzător, ne sunt întotdeauna primitoare vă pentru a cumpăra şi en-gros de reductor de ţeavă de înaltă calitate, tevi Reductore, reductor de excentric, reductor concentrice, reductor de ţeavă de oţel de la fabrica noastra.


Un reductor de permite pentru o schimbare în mărime de ţeavă pentru a satisface cerinţele curgătoare a sistemului, sau să se adapteze la conducte existente de dimensiuni diferite. Reductore sunt, de obicei, concentrice reductor dar excentric reductor sunt utilizate atunci când este necesar pentru a menţine nivelul de sus sau de jos-conductei.


Reducer


Htongsteel a apărut ca un stop soluţie de furnizor pentru toate cerinţele dumneavoastră de reductor. Suntem unul dintre cei mai mari exportatori & stocker de reductor în China. Produsele noastre au fost utilizate pe scară largă în multe domenii atât acasă şi în străinătate. Fiecare departament sunt sub managementul perfect şi complet automatizate de producţie astfel încât să oferim cele mai bune produse de calitate şi servicii prompte pentru clientii nostri.


Reducer【Products】

Reductor concentrice, Carbon otel CON reductor, reductor de CON inox, aliaj din oţel CON reductor, reductor de CON, reductor de excentric, ECC reductor, reductor de ECC oţel carbon, oţel inoxidabil ECC reductor, aliaj din oţel Ecc reductor.


【Size】

Diametrul exterior: Fără sudură reductor: 1/2"- 24", sudate reductor: 26 "- 48".

Grosime: SCH20 - SCH160


【Materials】

ASTM A234WPB, WPC, A105, A420WPL6, WPL9, WPL3, WPL8, WPHY42, 46, 52, 56, 60, 65, 70


【Standard】

ANSI, ISO, JIS, DIN, BS, GB

Legate de căutare: ţeavă reductor, ţeavă reductor, reductor de excentric, reductor concentrice, reductor de teava.Sunt welocome pentru a ne trimite întrebările, cea mai bună cotație va fi trimis la tine la scurt timp!

O pereche de:Cruce Următoarea:Țevi sudate din oțel inoxidabil

Anchetă